aanbod
transacties
PC Hooftstraat 36 te Amsterdam Vissersmaas 4-6 te Maastricht St. Amorsplein 17 te Maastricht Heuvelstraat 76a te Tilburg Kempenaerstraat 15 te Oegstgeest Passage 8 te Nieuwegein Kleine Berg 22 te Eindhoven Langestraat 100 te Alkmaar Paul Nijghkade 3072 te Rotterdam Kruisstraat 6 te Haarlem Langestraat 98 te Alkmaar Kerkstraat 7 te Sevenum Arnhem, Maassluis, Leiderdorp Hoogstraat 95 te Wageningen Herenstraat 177 Voorburg
PC Hooftstraat 36 te Amsterdam

Woolrich opent op 15 oktober haar 2e winkel in Nederland aan de PC Hooftstraat 36 in Amsterdam. Vastgoed InterVisie adviseerde WP Lavori Netherlands bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 165 m2.

foto's
Vissersmaas 4-6 te Maastricht

Superdry opent op vrijdag 9 oktober haar winkel aan de Vissersmaas 4-6 te Maastricht. Vastgoed InterVisie adviseerde Superdry/Portare bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 240 m2.

foto's
St. Amorsplein 17 te Maastricht

Noë Antwerpen opent op 15 oktober haar eerste Flagshipstore in Nederland aan het St. Amorsplein 17 te Maastricht. Vastgoed InterVisie adviseerde Noë Antwerpen bij de aanhuur van deze winkel.

foto's
Heuvelstraat 76a te Tilburg

Superdry heeft een nieuwe winkel geopend aan de Heuvelstraat 76a te Tilburg. Vastgoed InterVisie adviseerde Superdry / Portare bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 120 m2.

foto's
Kempenaerstraat 15 te Oegstgeest

The Stone heeft een nieuwe winkel geopend aan de Kempenaerstraat 15 te Oegstgeest. Vastgoed InterVisie adviseerde The Stone bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 295 m2.

foto's
Passage 8 te Nieuwegein

Only For Men heeft een nieuwe winkel geopend aan de Passage 8 te Nieuwegein. Vastgoed InterVisie adviseerde Only For Men bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 270 m2.

foto's
Kleine Berg 22 te Eindhoven

Superdry heeft een nieuwe winkel geopend aan de Kleine Berg 22 te Eindhoven. Vastgoed InterVisie adviseerde Superdry/Portare bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 165 m2.

foto's
Langestraat 100 te Alkmaar

Waardijk & De Nachtegaal Schoenen bij de lunch, dat kan sinds zaterdag 26 september bij Waardijk & De Nachtegaal in Alkmaar. Een uniek concept, Schoenenwinkel en Café Restaurant onder een dak. Vastgoed InterVisie adviseerde Waardijk bij de aankoop van het pand.

foto's
Paul Nijghkade 3072 te Rotterdam

Dutch Pinball Museum Het eerste Pinball Museum in Nederland is een feit. Het museum heeft zich gevestigd in Rotterdam op Katendrecht (Fenix loods), tegenover Hotel New York. Vastgoed InterVisie adviseerde Dutch Pinball Museum bij de aanhuur van deze locatie.

foto's
Kruisstraat 6 te Haarlem

Kloffie Kloffie heeft haar eerste winkel geopend aan de Kruisstraat 6 te Haarlem. Vastgoed InterVisie adviseerde Kloffie bij de aanhuur van deze winkel met een oppervlakte van ca. 170 m2.

foto's
Langestraat 98 te Alkmaar

Waardijk Schoenen is na de verwoestende brand aan de start van 2015 weer terug in Alkmaar, met een winkel aan de Langestraat 98. Vastgoed InterVisie adviseerde Waardijk Schoenen bij de aanhuur.

foto's
Kerkstraat 7 te Sevenum

Jansen-Noy in Sevenum wordt dubbel zo groot. De modezaak aan de Kerkstaat in Sevenum zal drie naastgelegen winkels bij haar zaak trekken, waarmee de winkelruimte ca. 5.000 m2 groot zal worden. Vastgoed InterVisie adviseerde Jansen-Noy bij de aankoop van de panden ten behoeve van de uitbreiding.

foto's
Arnhem, Maassluis, Leiderdorp

The Stone opent binnenkort 4 nieuwe winkels.Vastgoed InterVisie adviseerde The Stone bij deze deal met Wereldhave.

foto's
Hoogstraat 95 te Wageningen

The Stone heeft uit het faillissement Thom Broekman/De Rode winkel, twee winkels overgenomen.Vastgoed InterVisie adviseerde The Stone bij de aanhuur van deze winkels.

foto's
Herenstraat 177 Voorburg

Op 6 september opende Only for Men een nieuwe winkel van maar liefst 1350 m2, met deze vestiging bedient Only for Men nu ook de mannen van Zuid-Holland met een enorm assortiment mannenmode van topmerken. Vastgoed InterVisie heeft de aanhuur van deze winkel begeleid.
foto's